10.09.2024

Menestyksekäs FinnMETKO 2024

We had fun in the FinnMETKO fair

FinnMETKO 2024 järjestettiin Jämsässä 29.–31. elokuuta, ja tapahtuma oli jälleen osoitus siitä, kuinka tärkeä ja merkittävä raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely on Suomessa. FinnMETKO on tunnetusti maan suurin alan tapahtuma, ja tämän vuoden messut keräsivät peräti 30 700 kävijää – selkeä merkki siitä, kuinka suosittu ja vaikuttava tapahtuma on.

Tämän vuoden messut olivat meille valtava menestys! Kiinnostus uusia tuotteitamme kohtaan oli suorastaan huikeaa ja ylitti kaikki odotuksemme. Yksi merkittävä vetonaula oli uusi hydrauliikkajärjestelmä eBoost®. Olimme erityisen iloisia saadessamme solmia useita kauppoja suoraan osastollamme. Lisäksi lähetimme yli sata tarjousta messujen aikana, mikä kertoo siitä, kuinka aktiivista ja tuloksellista messutyöskentely oli. On upeaa huomata, kuinka hyvin tuotteemme ja palvelumme resonoivat kävijöiden keskuudessa.

The men shake hands to celebrate the deal.
A group photo of the JAK staff at the FinnMETKO fair

Haluamme sydämestämme kiittää kaikkia, jotka vierailivat osastollamme. Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tuki merkitsee meille valtavasti. Suurkiitos kuuluu myös upealle tiimillemme, jonka panos oli keskeinen osa tapahtuman onnistumista. Teidän ansiostanne FinnMETKO 2024 jää mieleen yhtenä unohtumattomimmista tapahtumista.

FinnMETKO 2026

Näillä ajatuksilla katsomme jo innolla tulevaisuuteen. Tavataan jälleen FinnMETKOssa 3.–5. syyskuuta 2026! Seuraavat messut tuovat varmasti mukanaan yhtä innostavia ja menestyksekkäitä hetkiä.

Kiitos kaikille, ja nähdään taas!

Lisää aiheesta Konepörssin sivuilta