10.09.2024

eBoost® mullisti energiakourat

Kun kyse on energiapuukourista, tehokkuus ja voima ovat avainasemassa. JAKin energiakourat tunnetaan jo tehokkuudestaan, mutta eBoost®-hydraulijärjestelmän myötä niiden suorituskyky on noussut uudelle tasolle. Mikä tekee tästä järjestelmästä niin ainutlaatuisen?

Mikä on eBoost®?

eBoost®-hydraulijärjestelmä (patent pending) on edistynyt innovaatio, joka kaksinkertaistaa energiapuukouran nopeuden ilman tehohävikkiä. Se toimii tehokkaammin ja nopeammin jopa matalapaineisilla koneilla tai vähäisemmällä öljynvirtauksella.

eBoost®-järjestelmän keskeiset hyödyt

  1. Nopeampi liike
    eBoost®-järjestelmä voi nopeuttaa energiakouran liikettä jopa 100 %, mikä säästää aikaa ja parantaa tuottavuutta.
  2. Voimakkaampi
    Järjestelmä mahdollistaa suurempien sylintereiden käytön ilman nopeuden hidastumista, mikä tarjoaa lisää tehoa vaativiin tehtäviin.
  3. Polttoainetaloudellinen
    eBoost® kuluttaa vähemmän polttoainetta, mikä tekee toiminnasta taloudellisempaa ja ympäristöystävällisempää.
  4. Parantaa turvallisuutta
    Nopeammat ja tarkemmin hallitut liikkeet varmistavat paremman puiden hallinnan, vähentäen riskejä ja parantaen työturvallisuutta.
  5. Kestävämpi ja luotettavampi
    eBoost® suojaa hydraulijärjestelmää paineiskuilta, mikä varmistaa pitkäaikaisen kestävyyden ja vähentää kulumista.

eBoost® vs. perinteiset hydraulijärjestelmät

eBoost® optimoi hydrauliikan virtausta ja painetta ohjaamalla voiman tarvittaville sylintereille ilman paineen tai virtausten lisäämistä. Tämä auttaa välttämään tehohävikkiä, jota perinteiset pikaliikeventiilit usein aiheuttavat.

Järjestelmässä on kaksi sylinteriä: työsylinteri nopeutetuille liikkeille ja voimasylinteri, joka tarjoaa lisävoimaa tarvittaessa. Voimasylinterillä on suljettu öljypiiri, joka vähentää virtaushäviöitä ja estää öljyn lämpenemistä.

Haluatko tietää lisää?

Käy lukemassa Konepörssin laaja artikkeli aiheesta: Lue lisää.