18.09.2024

Osallistumme MaatalousKonemessuille!

MaatalousKonemessut tarjoavat jälleen upean tilaisuuden tutustua maatalouden huipputeknologiaan, alan asiantuntijoihin ja luoda arvokkaita verkostoja. Meillä on ilo esitellä messuilla neljännen sukupolven JAK-energiakourat sekä innovatiivinen eBoost®-hydrauliikkajärjestelmä. Tämä edistynyt järjestelmä kaksinkertaistaa energiapuukouran nopeuden ilman tehohävikkiä ja toimii tehokkaasti jopa matalapaineisilla koneilla tai pienemmällä öljyn virtauksella.

Tule tutustumaan tehokkuuden ja nopeuden vallankumoukseen osastollamme 1B29!

Tämä tapahtuma on täydellinen mahdollisuus syventää tietämystäsi maatalouden uusimmista innovaatioista, vertailla tuotteita ja löytää ratkaisut, jotka vastaavat juuri sinun tarpeisiisi. Näytteilleasettajina toimivat alan johtavat yritykset, joten asiantunteva apu on aina käden ulottuvilla.

Tämän vuoden messujen pääteema on ”Maatalousyrittämiseen veto- ja pitovoimaa”, ja tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa. Voit odottaa monipuolista kattausta alan näytteilleasettajista, jotka tuovat mukanaan uusimmat teknologiat ja ratkaisut maatalouden tehostamiseen ja kehittämiseen.

Mitä voit odottaa?

Messuilla pääset näkemään uusimmat koneet, laitteet ja teknologiat, jotka voivat mullistaa maataloustoimintasi. Olitpa sitten kiinnostunut tehokkaammasta viljelytekniikasta, metsäkoneista tai energiaratkaisuista, MaatalousKonemessut tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta.

Milloin ja missä?

MaatalousKonemessut järjestetään 17.–19. lokakuuta 2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Meidät löydät osastolta 1B29 – nähdään siellä!