05.10.2023

Osallistumme 12.-14.10. järjestettävään KoneAgria näyttelyyn Tampereella.

Syksyn varma merkki on lähestyvä KoneAgria näyttely, joka järjestetään Tampereella 12.-14.10. KoneAgria on vuoden kohokohta maa- ja metsäteollisuusalan ammattilaisille, jotka kerääntyvät messutapahtumaan ympäri maan verkostoitumaan, käymään kauppaa, sekä oppimaan uutta.

Tänäkin vuonna JAK-Energiakourat ovat mukana näyttelyssä!

Mukanamme on markkinoiden kovin kattaus eri mallin Energiakouria pienistä – suurin, jotka soveltuvat käytettäviksi pienkuormaajista – kaivinkoneisiin.

KoneAgria on yrityksellemme merkityksellinen tapahtuma, sillä tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa tiiviissä yhteistyössä maa- ja metsäteollisuuden alan ammattilaisten kanssa. JAK-Energiakourat ovat jo vuosia olleet alan yritysten käytössä, jotka luottavat tuotteidemme tehokkuuteen ja laatuun.

Lämpimästi Tervetuloa osastollemme katselemaan, jutustelemaan sekä kaupoille! Olemme mielellämme apunasi onnistuneeseen hankintaan kohti energiapuu savotoita.

Näyttelyssä on JAK-Energiakourien lisäksi esillä monipuolisesti erilaisia metsäteollisuuden ratkaisuja. Tapahtumassa on myös ohjelmaa, jossa käsitellään alaa koskevia ajankohtaisia teemoja, joita on tänä vuonna vastuullisuus, innovaatiot, sekä yrittäjyys.

Tervetuloa!