21.03.2022

JAK valittu SSAB:n Hardox® In My Body -kumppaneita esittelevään videosarjaan

Sarjassa esitellään Hardox® kulutusterästä tuotannossaan käyttäviä yrityksiä eri puolilta maailmaa. JAK-Metalli Oy on yksi harvoista videosarjaan valituista suomalaisista yrityksistä sekä kansainvälisestikin ainoa videosarjassa esitelty energiapuukourien valmistaja, jonka tuotteet on tehty Hardox® kulutusteräksestä.

Projektin suunnittelupalavereiden jälkeen käynnistyi varsinainen videon tuotantovaihe alkuhaastatteluineen ja tarinan kaaren muotoiluineen. Kuvausryhmä saapui tehtaallemme syksyllä ja hetkessä tuotantotilamme muuttuivat isoksi studioksi valoineen ja kamerakiskoineen. Koko projektin ajan on ollut hienoa seurata oman alansa ammattilaisia työstämässä nyt esiteltävää valmista lopputulosta meistä, oman alamme ammattilaisista.

Hardox® kulutusteräs energiapuukourissa tuo kestävyyttä ja tuottavuutta

JAK-Metalli Oy käyttää energiakourien valmistuksessa vain aitoa Hardox® kulutusterästä mikä takaa tuotteidemme laadukkuuden ja kestävyyden. Meillä on pitkä historia SSAB:n Hardox® In My Body -kumppanina mikä oikeuttaa meidät käyttämään virallista Hardox®-merkkiä jokaisessa JAK-kourassa. Tuoreella videolla on kerrottu syyt, miksi JAK on markkinoiden ylivoimaisesti laadukkain energiapuukoura.